Aanpak

PARK werkt met een vast team, waarvan de leden complementaire kennis hebben en op elkaar ingespeeld zijn. Het lange termijn resultaat, met oog voor de menselijke maat, staat voorop. Voor snelle deals en emotioneel opportunisme is geen ruimte.

Bij PARK is iedereen senior zonder superieur te hoeven zijn. Cliƫnten worden niet doorgeschoven naar minder ervaren werknemers. Wij kunnen hierdoor zeer nauw samen werken met de klant en het vertrouwen geven om in volle overtuiging de meest belangrijke beslissingen in het bestaan van een onderneming te kunnen nemen.

Iedere opdracht en iedere klant is anders. Dit vraagt om een professionele en creatieve benadering, waarbij vaak nieuwe invalshoeken en onverwachte verbindingen de doorslag geven voor een succesvol resultaat. Er wordt niet met standaard sjablonen gewerkt.

PARK wil dat klanten zich prettig en niet betutteld voelen. Het kantoor is laagdrempelig en de stijl is informeel. De ervaring heeft ons geleerd dat humor helpt om bij de lastigste vraagstukken lucht te scheppen. Zowel bij klanten als bij de partners onderling.

PARK is louter gericht op het voor de klant optimale resultaat en beschikt over een groot (eigen) netwerk van investeerders, sector- specialisten en adviseurs. Het prijst zich gelukkig met een hoge gunfactor en een aantoonbare hoge toegevoegde waarde voor zijn opdrachtgevers.

Maak een afspraak en ervaar het zelf.